Për të realizuar këto foto mahnitëse, fotografit i janë dashur plot 8 vite.

Bëhet fjalë për një zonë në San Francisco të Shteteve të Bashkuara dhe fotografi ishte i fiksuar tek pjesa e mjegullës gjatë natës dhe ditës. Për realizimin e fotove është gjithnjë e vështirë veçanërisht në verë për shkak të mjegullës së dendur si pasojë e ajrit të ngrohtë që vjen nga Paqësori. Fotografit dhe grupit të tij i është dashur të ngitet në malit Tamalpais, në lartësi 2 572 metra mbi nivelin e detit. E rrallë ka qenë qarkullimi i mjegullës sipas kontureve të tokës, pra e valëzuar.fog-waves-west-side-copy-583fab21ed77d__880