Një zjarr ka rënë në fshatin Okol në afërsi të Thethit. Siç bëhet me dije zjarri ka që në mëngjes që është aktiv dhe asnjë nga instancat përkatëse nuk është dukur në vendin e ngjarjes.

Për banorët eksizton frika e avancimit të këtyre flakëve dhe ndoshta edhe rrezikut që tu afrohet banesave të tyre.

 

Siç mund të shihet edhe nga videja reja e tymit është e konsiderueshme dhe duhet vepruar menjëherë pasi edhe temperaturat e larta mund të faovorizojnë përhapjen e tij.

 

 

Artikulli paraprakRUSIA VIJON BOMBARDIMET EDHE NË DITËN E PAVARËSISË SË UKRAINËS, RAPORTOHET PËR 1 VIKTIMË DHE 16 TË PLAGOSUR
Artikulli tjetër“ZBRAZET” KOSOVA, MIJËRA QYTETARË MËSYJNË BREGDETIN SHQIPTAR