DREJTUES TË PROJEKTIT FTOJNË BANORËT.

THUAJ JO AZILIT NE BELGJIKE, ESHTE PREZANTUAR EDHE NE RRETHIN E MALESISE SE MADHE. PERFAQESUES TE PREFEKTURES DHE TE MINISTRISE SE BRENDSHME, JANE TAKUAR ME NXENES TE SHKOLLAVE TE MESME DHE 9 VJECARE NE KETE QYTET, DUKE I SENSIBILIZUAR QE TE MOS I DREJTOHEN RRUGEVE TE EUROPES PER TE KERKUAR AZIL