Kandidati për deputet i PD për qarkun Shkodër Bardh Spahia ka zhvilluar disa takime me bizneset në lagje të ndryshme të Shkodrës. Tregtarët i treguan kandidatit Spahia se po presin ndryshimin e madhe në zgjedhjet e 25 prillit.

Mungesa e fuqisë blerëse dhe taksat e larta janë një problem i madh u shprehën tregtarët në bisedat me kandidatin Spahia.