Pas emerimit te Astrit Becit ne krye te Drejtorise se Shendetit Publik ne Shkoder dhe Gezim Selimit ne krye te Burgut te Reçit, ka ardhur nje tjeter emerim ne Shkoder. Jetmir Lumaj eshte emeruar drejtor i Konviktit te Universitetit ne qytetin verior. Jetmir Lumaj mesohet se ka qene kryetar i PS ne Njesine Administrative Rrethina.

Nderkohe qe mbeten ende vakante vendet e drejtuesve ne 6 drejtori; Hipoteka, Aluizni, Posta, Drejtoria e Bujqesise, AKU dhe ISKSH.Emrat e drejtoreve te ketyre 6 drejtorive pritet te behen publike ne ditet ne vazhdim.