Tom Doshi kandidat i PSD takim entuziast ne lagjen “Skenderbeg”

Doshi tha se ka ardhur koha te votohet individi dhe jo partia. Ai kujtoi shkodraneve qe ka qene i vetmi qe ka lobuar per punesim, ndersa i ka kujtuar PSqe nuk u zgjerua ne vitin 2013 per merite te partise por ishin mbeshtetesit e tij ato qe sollen ndryshimin.