Muzeu kombëtar Marubi, ka qënë në focus të emisionit tonight ne ekranin e Star Plus.

Drejtori i Muzeut kombetar Marubi, Lucjan Bedeni ka qene i ftuar i radhes i ketij emisioni, duke u ndalur fillimisht tek ftesa teper e rendesishme qe e rendit muzeun marubi ne listen e muzeu per cmim nderkombetar per vitibn 2017. Muzeu i fotografise Marubi eshte nje vlere e shtuar e shkodres dhe e si e tille eshte nje muze qe e rendit Shkodren ne vendet me te rendesishme te europes jo vetem per historine e ketij muzeu por edhe cfare perfaqeson ky muze .