MARINAJ: KJO ZONË DO TË JETË NË VËMENDJEN TIME SI KRYETAR BASHKIE. Kandidati i ps per bashkine M.madhe ka vujuar takimet ku eshte ndalur ne fshatin lohe e poshtem ku pas prezantimit te bere per banoret e ksaj zone fjalen e ka marre pjestar i stafit te Marinaj Ilir Broqi .

Me pas Marinaj theksoi para banorve se fshati lohe do jete ne vemendjen tij si kryetar i bashkise . Me pas deputeti i ps Paulin Sterkaj pas mbeshtetjes qe dha per Marinaj tha dhe disa fjale per palen politike kundershtare .