MARINAJ: NJË NGA PRIORITETET KRYESORE DO TË JETË FUSHA E BUJQËSISË.Kandidati i ps Tonin Marinaj ka vijuar takimet ku është ndalur ne fshatin sterbeq ku u prit nga banoret e kesaj zone.

Marinaj u shpreh se do menaxhoj ne menyre te shkelqer bujqesine . Pas akuzava te derguara nga deputeti Tom Doshi ne drejtim te Sterkaj ,se Sterkaj ka levizur sa ne te majt ne te djathte dhe disa nga akuzave te krahut politik kundershtar Sterkaj u shpreh.