PUNIMET NË RRUGËN HYRËSE E BËJNË TË VESHTIRË QARKULLIMIN.
Nje situate e paralajmeruar, qe perseritet serish ne Shkoder. Kjo eshte situate e kesaj te  marte ne rrugen hyrese te qytetit te Shkodres.

Radhet e makinave jane rikthyer serish duke qendruar ne radhe per te qarkulluar nga rruge hyrese prane kalase rozave dhe deri prane kryqezimit ne fundin e xhabijeve kjo per shkak te bllokimit te njerit sens te rruges, duke e rkithyer tashme situaten e hasur vetem pak muaj me pare jo vetem gjate sezonit turistik, por edhe gjate muajve te pare te vitit kur rruga ishte e bllokuar. Punimet per rrugen hyrese te shkodres u nderprene gjate muajit korrik per shkak te fluksit te automjeteve, dhe turisteve qe I ishin drejtuar shkodres, por duket se radhet kilometrike te automjeteve do te na shoqerojne gjate.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Eoao9RXxJYA?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSTRATEGJITË E ZHVILLIMIT RAJONAL
Artikulli tjetërKALAJA ROZAFA “OAZ” I TURSITEVE