Kjo është pamja qe te ofron trafiku i Shkodrës. Pamje te regjistruar rreth ores 12 ne qender te qytetit, dhe cdo gje eshte e qarte, sepse shkodranet jane bashkeudhetare te trafikut te renduar ne rruget kryesore te qytetit.

Segmenti ne fjale, është arteria kryesore e qytetit te Shkodrës ne te cilën përshkohen thuajse te gjitha automjetet e qytetit, dhe përballe kësaj situate duke se uniformat e policisë janë dorëzuar . Nje kembane alarmi qe perseritet cdo vit, e konkretisht gjat egushtit kur shkodra vizitohet edhe emigrante te shumte qe kthehen ne Shkoder per te vizituar familjaret e tyre, por qe perballen me nje trafik qe cdo vit e me teper rendon rruget e qytetit