SI E SHOHIN QYTATARËT SITUATËN DHE ÇFARË DUHET BËRË
Trafiku I renduar eshte kthyer ne refren dite per shkodranet, por edhe per kedo qe vjen apo kalon tranzit permes rrugeve te qytetit tone.

Here pas here, policia e qarkullimit rrugor, policia bashkiake, por edhe ndermarrjet qe administrojne rruget, kane nderhyre me aksione per permiresimin e situates. Megjithate, situata mbetet e njejte cdo dite te javes, ndersa gjate fundjavave behet edhe me problematike.
Per kete qellim, ne I pyetem qytetaret se si e shohin ata gjendjen dhe si e mendojne zgjidhjen.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/oIPvJx3VXKY?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPOLICIA BASHKIAKE “HARRON” TROTUARET
Artikulli tjetërSITUATA NË IRAK, REAGON KOMUNITETI FETAR KËSHILLI NDËRFETAR SHQIPTAR DËNON ME FORCË AKTET MAKABRE