DEDVUKAJ: PO NDËRHYHET ME QËLLIM ULJEN E TRAFIKUT NË KETË ZONË.

Pas problemeve të vazhdueshme si pasojë e dëmtimeve të pësuara dhe e lënë për vite të tëra në harresë, ka nisur mbrëmjen e së martes riparimi i urës së Bahçallëkut. Drejtori i Autoritetit Rrugor të Veriut, Nikolin Dedvukaj, ka deklaruar se kjo nderhyrje vjen me qellim minimazimin e trafikut rrogr gjate sezonit veror, kur edhe ura e bahcallekut eshte kthyer ne puike problematike ne rendimin e trafikut
Ura e Bahcallekur eshte ndertuar në fillim të viteve ‘70 dhe bashkë me bazamentin, i janë dëmtuar edhe parmakët mbrojtës. Ura e Bahçallëkut që kalon mbi lumin Drin është e lartë 170 metër dhe me prurjet e mëdha të viteve të fundit ka pësuar jo pak dëmtime edhe në këmbët e saj.

Artikulli paraprakBASHKËPUNIMI OJF- QEVERI
Artikulli tjetër“YUNUS EMRE” IFTAR PËR RAMAZAN