Trafiku I rënduar dhe parkimet e gabuara në rrugë janë një nga sfidat më të mëdha të efektivëve zjarrëfikës gjatë sezonit të verës. Bashkim Ramaj, shefi I ndërhyrjes së shpejtë në drejtorinë e mbrojtjes nga zjarri dhe shpëtimi thotë se institucionet duhet të bashkëpunojnë për lehtesimin e qarkullimit në rastet e rrezikut.Ndërkohë, ai kërkon edhe bashkëpunimin e institucioneve.

Gjatë ditëve të fundit ka patur një numër të konsiderueshëm të rasteve të zjarrit, ndërsa efektivëve përeç zjarreve u duhet të përballen edhe me sfidën e lëvizjes në rrugët kryesore të qytetit.

Artikulli paraprakMINISTRJA E SHENDETËSISË NË SHËNGJIN
Artikulli tjetërSHËNGJIN, ZYRË INFORMACIONI PËR TURISTËT