Një tragjedi ka ndodhur sot rreth orës 04:20 minuta, në rrugën Goce Dellçev në Tetovë, ku zjarri ka shkrumbuar shtëpinë e Sulejman Zulbeharit, i lindur në vitin 1940. Fillimisht është përfshirë kati i dytë i shtëpisë së vjetër që sipas pronarit i cili në momentin e shpërthimit të zjarrit ka qenë duke fjetur në katin e pare të shtëpisë, mund të kishin mbetur të vdekur reja e tij Fatimja dhe katër fëmijët e saj.

Zjarri është vënë nën kontroll nga ana e zjarrfikësve. Ndërsa me urdhër të Prokurorit vendi i aksidentit është duke u siguruar nga ana e policisë.