Janë pesë familje që 36 orë pas përmbytjes së Casamicciola, nuk janë bërë ende të sigurta pavarësisht punës së shpëtimtarëve.

Rreth 20 njerëz, përfshirë të rritur dhe fëmijë, të gjithë të vendosur në shtëpitë në via Pera di Basso të cilat ende nuk kanë ujë të rrjedhshëm dhe energji elektrike. Ekipet e shpëtimit po dërgojnë një cisternë për t’i furnizuar me ujë, por ka mundësi që këta persona të qëndrojnë edhe një natë në shtëpitë e tyre.