Kryeministri Edi Rama e ka nisur mëngjesin e tij me ngushëllime për familjet dhe viktimat e tragjedisë së mbrëmjes së djeshme në spitalit COVID në Tetovë.

Me në fjongo e cila simbolizon zinë, kryeministri i ka dërguar edhe një “përqafim vëllazëror” komunitetit tetovar dhe mbarë popullit të Maqedonisë së veriut për këtë ngjarje të rëndë.

“Mirëmëngjesi dhe duke u bashkuar me të gjithë ju në ngushëllimet më të ndjera për familjet e viktimave të tragjedisë së mbrëmshme në spitalin Covid të Tetovës, si edhe në përqafimin vëllazëror për krejt komunitetin tetovar dhe mbarë popullin e Maqedonisë së Veriut, ju uroj një ditë të qetë juve e gjithë familjeve tuaja”, shkruan Rama në rrjetin e tij social.