Trajnimi për qeverisjen e mirë dhe luftën kundër korrupsionit në nivel lokal

, organizuar nga PACT Albania po zhvillohet në Qendrën e Informimit të Bashkimit Evropian Shkodër. Te pranishem ne kete takim kane qene perfaqesues te shoqerise civile ne Shkoder te cilet kane diskutuar ne lidhje me nje problematike te tille e cila vjen si rrjedhoje e nje sistemi te ngritur prej 25 vitesh ne Shqiperi