Bashkia e Shkodres, do te jete nder bashkite e para ne vend, pas ndarjes territoriale e cila do te veje ne zbatim starndart te ri te sherbimit me publikun. Do te jene 3 njesi administrative ne te cilat do te pilotohen ky system.

Sipas Kryetares se Bashkise se Shkodres, ky system vjen prane qytetareve, dhe zhduk korrupsionin tek zyrtarët e shtetit.Ky projekt do te financohet nga kooperacioni zviceran, dhe eshte pjese e planit te Bashkise se Shkodres qe do te shtrihet ne te gjitha njesite administrative qe jane pjese e Bashkise se Shkodres.

Artikulli paraprakSPARTAK TARKA DREJTOR I KOMANDUAR TEK AUTORITETI RRUGOR
Artikulli tjetër“TË ÇLIRUARA NGA FRIKA E DHUNËS”