QYTETARËT, PËRGJITHËSISHT TË KËNAQUR ME SHËRBIMIN E TRANSPORTIT URBAN .

Edhe pse eshte e veshtire te gjesh te publikuar ne cdo stacion, oraret e levizjes se autobuseve, pervoja I ka mesuar qytetaret se nga 6 deri ne 7 te mengjesit, autobusi vjen cdo 30 minuta, ndersa prej ores 7 te mengjesit deri ne 10 te mbremjes, cdo 15 minuta.
Megjithate, shoferet e pranojne se jo gjithmone ky orar respektohet, e arsyet, sipas tyre jane trafiku dhe parkimi I gabuar.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/7pdc3nuV1Y8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPAPA FRANÇESKU, 11 ORË NË SHQIPËRI
Artikulli tjetërVIDHNIN ENERGJINË , 4 PROÇEDIME PENALE