VAJUSHI: GJETA NJË NDËRMARRJE TË ASFIKSUAR
Sezoni veror ka shtuar fluksin e punes edhe ne Drejtorine e Sherbimit te Transportit Rrugor Shkoder, te cilen, drejtori Burhan Vajushi thote se e ka gjetur ne gjendje te asfiksuar:

Sipas Vajushit, qe prej ardhjes se tij ne krye te kesaj drejtorie, situate eshte permiresuar ndjeshem, duke cuar madje ne 4-fishimin e gjobave dhe natyrisht edhe vjeljen e tyre:
Drejtori I Sherbimit te Transportit Rrugor tregon ne detaje te dhenat e raportit te fundit te auditit, te cilat sipaj tij, konfirmojne punen e mire qe eshte bere ne kete institucion.
Vajushi erdhi ne krye te Sherbimit te Transportit Rrugor te Shkdores ne tetor te vitit 2013, duke zevendesuar Qashif Hoxhen ne kete detyre.
Nder detyrat kryesore te Drejtorise se Transportit Rrugor jane: regjistrimi, monitorimi dhe kontrolli teknik i mjeteve te transportit, targave dhe lejeve te qarkullimit per drejtuesit, dhenia dhe monitorimi I licensave per autoshkollat dhe sherbimin taksi, si dhe kontrollin e operatoreve te transportit rrugor per respektimin e legjislacionit ne fuqi.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/dI67I7c0Glk?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakLAJME NGA KRONIKA
Artikulli tjetërVIDHET KASAFORTA E FONDACIONIT NË FUSHË ARRËZ