KOMEDIA QË PRITET TË SHFAQET NË TEATRIN MIGJENI ME REGJI TË BRUNO SHLLAKUT. Ne skenën e Teatrit Migjeni vijojnë intensivisht provat për komedinë “Tre Halla dhe një Tul”. Me skenar te Besnik Çinarit dhe regji te Bruno Shllakut ,kjo komedi pritet te ketë një impakt te madh tek spektatori për vete problemin social qe trajton borxhet.

Komedia do vihet ne skene nga një kast e mirënjohur aktoresh si Paskualina Gruda, Drane Xhai, Muhamet Çekini, Anton Krosaj. Smajl Alia dhe mirepret rikthimin pas shume vitesh nga Parisi ne Shqiperi por edhe ne skene te aktores Mirjam Bruceti.

Artikulli paraprakBANORËT E PALLATEVE NË VAU DEJËS, MBËSHTESIN ZEF HILËN
Artikulli tjetërKETI BAZHDARI NJË GARANCI PËR ZHVILLIMIN E DUKAGJINIT