Shkodra eshte bere serish pjese e marshimit kunder dhunes. Nje aktivitet qe ka mbledhur te gjithe aktoret se bashku per ti thene ndaj dhunes ndaj gruas, dhe me nje thirrje te vecante “Djemte dhe burrat pjese e zgjidhjes – Tregoni se jeni kunder dhunes”.

Por ky marshim, pervec mesazhit qe percjell ka marre mbeshtetjen e te gjithe institucioneve mes te cilave Bashkise Shkoder, Drejtorise Arsimore dhe policise se shtetit. Kryetarja e Bashkise Shkoder, ka dhene edhe nje mesazh te vecante per te gjithe.