ERKOÇI: PESHËN KRYESORE E KA BASHKIA SHKODËR DHE SHËNDETI PUBLIK, JO AKU. Kësaj deklarate se AKU është përgjegjëse për tregtimin jashtë çdo kushti në tregun e Rusit i ka dhënë përgjigje inspektori i autoritetit kombëtar të ushqimit Hilmi Erkoçi.

Përgjegjësi ka edhe Bashkia.Janë evidentuar 200 subjekte në Shkodër operojnë në mënyrë të paligjshme.Bashkia e Shkodrës, shëndeti publik apo AKU ja kalojnë përgjegjësinë njëra-tjetrës duke mos i dhënë një zgjidhje përfundimtare tregut të Rusit, gangrenë në këto 24 vite.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/Vn1UCfoaV3Y” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakAKU: PROBLEM TRANSPORTI I QUMËSHTIT NGA BAXHOT
Artikulli tjetërMJEGULLA, RREZIKSHMËRI NË QARKULLIM