Një tren pasagjerësh ka dalë nga shinat në jug të Seattle-it, Washington, duke rënë nga ura dhe si pasojë ka shkaktuar gjashtë të vdekur dhe 77 të plagosur.

Incidenti ka ndodhur rreth orës 7:30 të orës lokale, ndërsa për momentin autoritetet përjashtojnë të jetë sulm terrorist.

Treni i pasagjerëve po udhëtonte nga Portland, Seattle për në jug të Tacoma me rreth 130 km/h para se të ndodhte incidenti.