epa09304737 Former US President Donald Trump addresses supporters during a rally at the Lorain County Fairgrounds in Wellington, Ohio, USA, 26 June 2021. The rally is Trump's first since his supporters' January 6 deadly attack on the US Capitol, and marks the beginning of his campaign against 10 House Republicans, including Ohio Representative Anthony Gonzalez, who voted to impeach Trump following the Capitol events. EPA/DAVID MAXWELL

Mijëra persona u mblodhën dje për Donald Trump, në tubimin e parë post-presidencial në Ohio.

“Ne do të rimarrim Dhomën dhe Senatin në 2022”, theksoi ish-Presidenti amerikan, Donald Trump.

Sipas ish-presidentit amerikan, administrata Biden është një katastrofë totale.

“Ajo po shkatërron vëndin tonë”, theksoi ai.

Trump u prit nga një grup me t-shirte dhe kapele të kuqe Maga (Make America Great Again) dhe pankarta “Save America”.

“Ne do ta marrim shumë shpejt Amerikën. Kriza më e madhe është ajo e kufijve, së bashku me atë që ndodhi në zgjedhjet e vitit 2020.

Trump theksoi se kur administrata e tij u largua nga Shtëpia e Bardhë, ai trashëgoi kufirin më të sigurt në histori, muri funksionoi.

“Unë nuk dua të shkatërroj demokracinë, po përpiqem të shpëtoj demokracinë amerikane”, theksoi ish-Presidenti amerikan duke akuzuar demokratët për përdorimin e COVID-19 për të “vjedhur zgjedhjet”.