Presidenti amerikan, Donald Trump firmosi sot urdhërin e tij të parë si president duke lejuar gjeneralin e marinës të dalë në pension, James Mattis të shërbejë si sekretar i Mbrojtjes.

Presidenti i 45-të i SHBA-së, Donald Trump bëri sot betimin mbi biblën dhe mbajti fjalimin e tij para Kapitolit në Uashington