Me ardhjen e festive te fundviteti trupa e teatrit “Migjeni” ka marre nje rroge me teper si shperblim apo e quajtur ndryshe edhe si rroga e 13.

Bashkia Shkoder dhe drejtorja e teatrit kane rene dakord qe aktoreve tu jepet si dhurate vlersuese ndaj tyre per punen dhe vullnetin e pakursyer ndaj publikut nje rroge plus. Ne lidhje me kete dhurate per stafin e teatrit “Migjeni” drejtorja Rita Gjeka shprehet . Qe nga fillimi i vitit trupa e tatrit “Migjeni eshte pervallur me nje sere shfqajesh te shumta ne numer ku te cilat te gjitha kane rezultar te suksesshme .