Kortezhi I lutjve ne nderim te kengetarit te madh bik Ndoja, i eshte drejtuar pas teatrit Migjeni, varrezave te Rrmajit ne Shkoder.

E pikerisht ne derim te kesaj figure te madhe te muzikes ne Shkoder, eshte mbajtur nje meshe nga famullitari I Shkodres dom Artur Jaku. Gjate fjales se tij para te pranishemve, Dom Artur Jaku, ngriti lart emrin e madh te Bik Ndojes. Nderkohe qe Bik Ndoja, I shtohet emrave te medhenj te kultures qe prehen ne keto varreza. Bik Ndoja, u nda nga jeta ne moshen 90 vjecare, nje pasuri e kombit shqiptar dhe e muzikes popullore qytetare.