PRITET ME NDERIME E LUTJE NGA BESIMTARËT KATOLIKË DHE QINDRA TË RINJ. Nje pjese nga trupi i Shen Gjon Boskos ka mberritur kete te shtunde ne Shkoder, ne Katedralen e Shen Shtjefnit. Me nderime e lutje u prit trupi i Shen Gjon Boskos nga besimtaret katolike.

Ne meshen shenjte te kremtuar nga Imzot Zef Gashi ne nder te Dom Boskos moren pjese qindra te rinj te qendres se formimeve saleziane “Dom Bosko” Shen Gjon Bosko ishte nje djale i thjeshte i cili dashurine per njerezit e mori nga pershpirteria e nenes se tij nderkaq Dom Bosko iu dedikua jetes rregulltare duke pasur ne qender te vemendjes gjithmone te rinjte per kete arsye edhe njihet si prifti i te rinjve. Ne jeteshkrimin e tij numerohen qindra vepra, kushtime e bamiresi per te rinjte.