U DISKUTUA PËR SFIDAT, MUNDËSITË DHE STRATEGJITË E REFORMËS.“Sfidat dhe mundësitë e decentralizimit” është tryeza rajonale që është zhvilluar për reformën administrative-territoriale. Përveç përfaqësuesve të institucioneve vendore i pranishëm ishte edhe kryekordinatori i kësaj reforme Artur Kurti.

Më pas fjalën e mori Prefekti i Qarkut Shkodër Paulin Radovani i cili dha argumentat e tij pro reformës.Një prej ekspertëve, Fatlum Nurja që drejtoi tryezën tha se pas ndarjes territorial duhet t’i vemë bllokun ligjor reformës.Diskutimet kanë vijuar për disa orë teksa përfaqësuesit e ministrisë bashkë me ekspertët do t’i kenë parasysh për përgatitjen e draftit përfundimtar të reformës administrative territoriale.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/pcf_PPq4tk8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakZGJIDHET NDIHMA EKONOMIKE E SHALËS
Artikulli tjetërRRUGA “FUSHA E DRUVE” NËN UJË!