Kryeministri grek Aleksis Tsipras do diskutojë sot në Bruksel për marrëdhëniet me Turqinë, Maqedoninë dhe Shqipërinë.

Diskutimet vinë në kuadër të Samitit të radhës të BE-së dhe turnet e Presidentit Juncker në Ballkanin Perëndimor.

Sipas zyrës së shtypit të Kryeministrit grek, Tsipras do të informojë Federica Mogherinin mbi negociatat që po zhvillohen me Shqipërinë.