Një ditë pas protestës së zhvilluar ne Shkoder kryetari I BSPSH ne Shkoder Albert Tukaj ne nje interviste per Star Plus, pervec falenderimit per pjesmarrjen e te gjithe banoreve te shkodres ne kete proteste, ka deklaruar se kjo proteste ishte nje sinjal I qarte per ekzekutivin shqiptar, sepse shkodra nuk lejon me njeri q eta shtype dh eta shkele me kembe.

Tukaj, pervec falenderimit per pjesmarresit thekson se protesta te tjera do te jene present ne Shkoder.Nje proteste masive, me nje mision te qarte dhe mesazh te qarte, kunder luftes se tatimeve me biznesin, kunder shkarkimeve ne arsim dhe shendetesi, dhe me nje page te denje per te gjithe punonjesit, kjo ishte kryefjala e nje proteste qe percolli nje mesazh nga shkodra.

Artikulli paraprakTROKASIN RESHJET, VJEN ZYRTARISHT VJESHTA
Artikulli tjetërFESTIVALI “TAKIMET MUZIKORE TË DY BOTËVE”