Ishte lajmëruar edhe më herët për një video të re, Tuna e ka mbajtur fjalën dhe vjen shpërthyese në bashkëpunimin me Fatman Scoop.

Ditën e sotme është publikuar video e artistes nga Shkupi, e cila u xhirua që në fillim të verës në Strugë. “Knocks me out” është projekti më i ri.