Një turiste ceke ka humbur sot pasdite rrugën në pyllin e Llogarasë. Miqtë e saj kanë kërkuar ndihmën e autoriteteve shqiptare për ti ndihmuar.Në kërkim të turistes janë vënë policia dhe zjarrfikësit.

Ajo kishte dalë për shëtitje por nuk është kthyer më.Siç bëhet e ditur nga policia, turistja po ndiqte një guidë turistike, por pa pritur ka humbur në pyll.

Shtetesia e huaj  është Adelhat Wolper, 45 vjeç dhe denoncimi është bërë nga pronari i hotelit në Llogora ku po qëndronin pushuesit çekë.Policia, forcat speciale dhe zjarrfikësit janë vënë në kërkim të turistes.

Një turiste ceke ka humbur sot pasdite rrugën në pyllin e Llogarasë. Miqtë e saj kanë kërkuar ndihmën e autoriteteve shqiptare për ti ndihmuar.

Në kërkim të turistes janë vënë policia dhe zjarrfikësit. Duhet evidentuar fakti se turistët çekë janë më të pafatit në Shqipëri.Ajo kishte dalë për shëtitje por nuk është kthyer më.

Artikulli paraprak55-VJEÇARI GJENDET I MBYTUR NË LUMË
Artikulli tjetërGJENDET NJË SKELET NË LUMIN VJOSË, NUK DIHET IDENTITETI