Nje panel specialistesh dhe ekspertesh kane trajtuar sektorin e turizmit ne Qarkun e Shkodres ne ekranin e Star Plus TV.

Ne emisionin Tonight, nje panel i perzgjedhur eshte perqendruar ne kete fushe e cila eshte nje nga sektoret kryesore te ekonomise ne rajonin e Shkodres. Perballe gazetarit Erzen Koperaj te ftuarit kane folur per sfidate dhe mundesite e zhvillimit te ketij sektori ne Qarkun e Shkodres. Edhe pse nje sector qe gjeneron te ardhura, turizmi shpesh here ka qene i harruar nga pushtetet, megjithate sipas te ftuarve zhvillimi i ketij sektori eshte nje mundesi per uljen e numrit te papunesise dhe rritjen e te ardhurave per te gjithe rajonin.