Kryeministri Edi Rama ka pasur sot të ftuar në podcastin e tij dy zonja, Fatmira dhe Arjola të cilat kanë hapur bujtina, njëra në Gur të Bardhë, në Mat, në veri të Shqipërisë dhe tjetra në Nivicë, në malësinë e Labërisë.

Rama foli për një mbështetje financiare në dhënien e kredive nga bankat për ngritjen e bujtinave, ku barrën kryesore do ta ketë shteti. Një tjetër problem që sipas Ramës që do të marrë zgjidhje është dhe legalizimi i tokave ku nuk është bërë ndarja e 7501. “Do të lehtësojmë dhe këtë” tha Rama. Fatmira pranoi se është e nevojshme mbështetja e shtetit.

“Kush i vë energjitë dhe ambiciet për të ardhmen tek trualli i të parëve në male, vë bastin më të sigurt. Nuk është e lehtë por në fund të muajit llogaria del më mirë, që të mos flasim më pas për radiografinë e mushkërive. E sigurt që do na përcillni ne në mes të Tiranës” -tha Rama.

Artikulli paraprakMOTI, VJEN VALA E PARË E TË NXEHTIT! TERMOMETRI DO TË SHËNOJË DERI NË 37 GRADË CELCIUS! QYTETET MË TË PREKURA
Artikulli tjetërAKSIDENTOI PËR VDEKJE KALIMTARIN NË AUTOSTRADËN LAÇ-MAMURRAS, ARRESTOHET 21-VJEÇARI