TONIGHT STAR PLUS, ANALIZON NGJARJEN E VRASJES SË TURISTËVE ÇEK. Vrasja e turisteve cek, ka qene ne fokusin e misionit Tonight ne Star Plus tv. Me nje panel te perzgjedhur mes gazetaresh, pedagogesh dhe njohesve te turizmit, ne Star Plus eshte diskutuar gjeresisht ne lidhje me kete teme e cila eshte kthyer ne temen kryesore te diteve te fundit ne Shkoder.

Tonight Star Plus, ka qene prane ngjarjeve dhe eventeve te medha ne Shkoder, duke qene prane teleshikuesve ne nje sezon te gjate, dhe plot te ftuar, me problematika dhe tema te vecanta te cilat kane qene afer publikut, por Tonight ju le takimin e radhes ne sezonin e ri ne muajin shtator.