Bashkia Shkoder ne bashkepunim me Agjensine Kombetare te Turizmit ,kane vendosur ne zona te ndryshme te qytetit disa tabela te detajuara te informacionit turistik.

Drejtori i drejtorise se turizmit Gentian Mema tha se keto tabela sherbejne per rritjen e cilesise se sherbimit tek turistet. Persa i perket zyrave te informacionit ne Shkoder dhe ne Theth Mema tha se deri ne fund te ketij viti do kete nderhyrje. Gjate muajit gusht Bashkia Shkoder ka premtuar ngritjen e nje zyre informacioni ne Shkoder dhe ne Theth, ndersa nisma per te vendosur tabela informuese ne qytet eshte bere per ti paraprire fluksit te turisteve.