Një stuhi dëbore e ardhur  prej thellësive të Detit të Zi ka goditur provincën Artvin dhe qytetin e Hopa në Turqi.

Videoja është xhiruar nga  banore te Hopa,tregon pamje te frikshme dhe te rralla.Sipas baoreve  e “ishte pak e frikshme, por në të njëjtën kohë ishte një çudi natyrore”.