Rusja e arrestuar për ngjarjen e Gramshit ndodhet në spitalin e burgut dhe jo ne qelitë e paraburgimit.

Për arsye shëndetësore mësohet se Svetlana Timofoeva, 33 vjeçe, ka kërkuar të qëndrojë në spitalin e burgut.

Ndërkohë, një grup sigurie nga burgu i grave ndodhen ne spitalin e burgun për ruajtjen e sigurisë së ruses.