218 shtetas të rikthyer ditën e sotme nga vendet e BE-së, të cilët tentuan azil.

88 shtetas shqiptarë të deportuar nga Gjermania me avion të posaçëm, pasi kishin abuzuar me kërkesa për azil. Ndërsa nga Franca janë kthyer me vullnetin e tyre, 130 shtetas shqiptarë.

Asnjë shans për të fituar azil në vendet e BE-së, mos shpërdoroni para dhe kohë! Prononcimi i Drejtores së Departamentit të Kufirit dhe Migracionit, Aida Hajnaj