Sot, inspektorët e Disiplinës së UEFA-s që po punojnë për këtë rast kanë marrë kërcënime anonime me vdekje, të cilat dyshohet se janë bërë me qëllim për t’i frikësuar ata që mos ta çojnë më tej punën e tyre.

Këto kërcënime nuk do të kenë sukses dhe policia është informuar për to ka bërë të ditur UEFA.