NË LIDHJE ME DHUNËN NDAJ GAZETARIT TË “STAR PLUS” NGA SHEFI I KOMISARIATIT TË SHKODRËS KA REAGUAR KRYETARI I UINIONIT TË GAZETARËVE SHQIPTAR PËR DEGËN RAJONALE TË SHKODRËS ARBEN LAGRETA.

GJATË DEKLARATËS SË TIJ LAGRETA DËNOI DHUNËN E USHTRUAR SI DHE I KËRKOI POLICISË SË SHKODRËS QË TË MARRË MASA NË MËNYRË QË NGJARJE TË TILLA TË MOS NDODHIN MË.