10 M NGA UNAZA E SHKODRËS, RRUGË PA ASFALT E PA NDRIÇIM.
Nje pjese e Lagjes Manush Alimani prej me shume se dy vitesh vuan problemin e bashkimit te ujrave te bardha me ujrat e zeza.

Banoret e kesaj zone te shqetesuar per kete ceshtje treguan per star+ se megjithe kerkesat e ankesat e tyre askush prej 2 vitesh nuk interesuar per ta.Prania e ujrave te zeza ne kete zone sidomos gjate kesaj periudhe kur temperaturat jane shume te larta jane nje problem serioz per banoret e gjithashtu nje burim i mundshem epidemie. Per me teper ky segment rrugor asnjehere nuk ka perfituar rikonstruksion dhe nuk ka mungese te ndricimit prandaj banoret apelojne per zgjidhjen e problemit te ujrave te zeza, asfaltimin e rruges dhe krijimin e mundesive per ndricimin e kesaj rruge.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/MM9SZc934Tw?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakFONIQI, ZYRTARISHT TE VLLAZNIA
Artikulli tjetërPHELPS: S’E PRANOJ HUMBJEN