TËRTHORJA: I ËSHTË LËNË DETYRË KOMUNËS TË ZGJIDHË PROBLEMIN.
Vapa iku me gushtin, por problemet e ketij sezoni turistik duket se do te reflektohen edhe per vitin e ardhshem . te pakten nje gje e tille do te ndodhe ne Velipoje, nese nuk do te merren masa per zgjidhjen e problematikes se ujerave te zeza.

Drejtori I inspektoriatit te Mjedisit ne Shkoder, Edmond Terthorja, ka pohuar se nese komuna e Velipojes nuk do te marre masa per permiresimin e sherbimit te kanalizimit te ujrave te zeza, atehere ne sezonin e ardhehm turistik te vitit 2015-te, ky plazh do te rrezikoj sezonit pasi nuk do te lejohet qe te mireprese pushues…….SINK EDMOND TËRTHORJA – DREJTOR INSPEKTORIATI I MJEDISIT
Nga ana tjeter, Terthorja, duke analizuar kete sezon turistik sa I takon mjedisit, ka theksuar se ka pasur problematika te cilat duhet te shihen me kujdes gjate vitit te ardhshem…..sink
Problematika e sistemit te ujrave te zeza ne plazhin e Velipojes, nuk eshte nje problematike e panjohur peer drejtuesit e komunes te cilet vetem para dy vitesh deklaruan se eshte perfunduar impianti I perpunimit te ujrave te ndotura, megjithate duket se kjo ishte thjesht nje fasade elektorale e premtimeve boshe te cilat mund te rendojne mbi nje nga pasurite natyrore dhe turistike qe mbart Qarku I Shkodres.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/ShyazlA0qj8?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRAMA E THAÇI UROJNË DREJTUESIT E RINJ TË BE
Artikulli tjetërDom Gjovalin Sukaj, Le famulline e Shkodres