Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime Qarku Shkodër do të ketë tashmë një administrator të ri. Në krye të UKQ sh.a u prezantua zyrtarisht Besmir Lezha. Ndërkohë drejtori i deritanishëm Mark Molla dha dorëheqjen pasi merr një tjetër post të rëndësishëm në drejtorinë e përgjithshme të ujësjellësit në Tiranë.

Ndërkohë administratori i ri i ujësjellësit të qarkut Shkodër Besmir Lezha vjen pas një eksperiencë në drejtim në një prej institucioneve më të rëndësishme siç është Drejtoria Rajonale e Shërbimeve të Transportit Rrugor. Gjatë prezantimit u shpreh se do të ketë përkushtimin maksimal për të shërbyer për gjithë qytetarët e qarkut Shkodër.

Në prezantimin zyrtar mori pjesë edhe Flauers Shoshi, zëvendës drejtor i përgjithshëm i AKUM në Tiranë i cili falenderoi drejtorin dhe ish drejtorin e ujësjellësit të Shkodrës.

Ndërmarrja e ujësjellës kanalizime në Shkodër është një prej institucioneve më të rëndësishme tashmë për shkak edhe të zgjerimit duke përfshirë të gjithë qarkun.

Artikulli paraprakDRAGOÇI PA RRUGË, PROTESTOJNË BANORËT
Artikulli tjetërQENDRA TREGTARE NË ZDRALE, SINDIKATA KUNDËR