Gazetat Sportive Gjermane dhe TV MDR, e cilesojne Boksierin 18 vjecar Shqiptare , Jurgen Uldedaj, nje super talent ne karrieren e boksit profesionit. Tashme eshte zyrtare qe Boksieri Jurgen Uldedaj eshte pjese e klubit me te mire te Europes SES Boxsing,

ku bejne pjese edhe emrat te medhej te boksit Europian dhe Boteror si: Robin Haxhi Krasniqi, Robert Stieglitz Domenik Bosel, Francesko Pianeta, Michael Wallisch, Tom Schwarz etj. Boksiri Shqiptar Jurgen Uldedaj i cili vjen nga nje eksperience e sukseshme titujsh ne boksin amator ne kampionatin Shqiptar, Europian dhe Botror, sot u perball ne “Dessau Arena” me boksierin Polak 28 vjecarin, Mateusz Gatek, nje boksier me eksperience ne boksin profesionist, duke dominuar te gjitha randet, duke e vene ne veshtersi kundershtarin dhe ne randin e dyte i shkaktoje edhe knockdown e pare. Manaxheri dhe Promotori i Tij Ulf Stainforth, i cili eshte shpallur me i miri per vitin 2015, shprehet shume i knaqur per suksesin e arritur dhe per prespektiven qe e pret Supertalentin Shqiptar me “Team Deutschland” si pjese e klubit “SES Boxing” Gjithashtu vlersimi i shef Trainerit te klubit Dirk Dzemski dhe Trainerit Rene Friese jane me nota shume pozitive, per boksierin 18 vjecar Jurgen Uldedaj.