Ministrja e financës Delina Ibrahimaj konfirmoj sot në konferencën me gazetarët se është marrë vendimi i fundit i bordit, ku sipas saj është ulur me 6 lek çmimi i gazoilit, me 7 lek është ulur çmimi i benzinës dhe me 2 lek çmimi i gazit.

“Ne sot kemi marrë vendimin e fundit të bordit, ku çmimi i gazoilit u ul me 6 lek nga mbledhja e fundit, benzina u ula me 7 lek dhe gazi 2 lek, për konsumatorët”, tha ajo.

Artikulli paraprakA ËSHTË E VËRTETË QË NUK DUHET TË VISHEMI ME TË ZEZA NË VERË?
Artikulli tjetërPËRFUNDON AFATI, ENDE 8900 BIZNESE TË PAFISKALIZUARA DHE DO TË KALOJNË NË STATUS PASIV! NGA SOT MUND TË VENDOSEN GJOBA