Deputetja e Partisë Demokratike, Izmira Ulqinaku, e shoqëruar nga një grup vajzash të FRPD vizituan këtë të diel shtëpinë e fëmijëve nga 0 deri në 3 vjeç në Shkodër. Ulqinaku, në prag të festës së Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri dhuroi buzëqeshje për fëmijët e kësaj shtëpie, të cilët morën dhurata të shumta.

Sipas saj, kjo është një periudhë e veçantë festive dhe fëmijët janë ata që i gëzohen më tepër.

Veçanërisht fëmijët jetim, të cilët kanë nevojë më shumë se kushdo për ngohtësi dhe dashuri.

Vajzat e Forumit Rinor të Partisë Demokratike kaluan momente të këndshme me fëmijët e kësaj shtëpie.